O nas

Kdo smo

Naj tura

Naj tura smo organizator dogodkov in potovanj. Podjetje je nastalo iz ljubezni do lepot, ki jih ponuja Slovenija, ter želji ljudem ponuditi nekaj novega in drugačnega. Od leta 2006 za razvoj programov skrbita Tomaž Martinek in Mojca Peterka in pohvalimo se lahko z inovativno in pestro ponudbo avtentičnih “tur” in team building programov po Sloveniji in tujini.

Naš moto je “doživite pristnost in domačnost lokalnega okolja“. Gostom pričaramo izlete, kjer spoznajo popolnoma lokalno, pristno kulturo, kulinariko in ljudi, ki se jim vsedejo v srca. Tako smo pričeli s Slovenijo, podobno zgodbo pa sedaj nadaljujemo po sosednjih državah in državah Zahodnega Balkana.

Srečujemo se z ljudmi, ki so odprtega srca, ki nam pripovedujejo presunljive zgodbe. Naši izleti niso le ogledi, ampak nepozabna izkušnja, ki se dotakne naših gostov, da si vsak izlet zapomnijo za vselej.


Nagrade

ki dokazujejo našo odličnost

Smo prejemniki dveh pomembnih nagrad:

• Nagrada “Sejalec” Slovenske turistične organizacije za najbolj inovativen turistični produkt

• Mednarodna nagrada “European Business Award

Smo tudi ponosni član združenj:

• AmCham Slovenia

• Slovenske turistične organiazacije

• USTOA (United States Tours Operator Association)

• Jeromy Nolan Travel & Tours


Kaj vam ponujamo?

Raznolika izbira

Izbirate lahko med raznoliko paleto aktivnosti in dogodkov:

• Avtentična potovanja za zaključene skupine
• Team building izzive za vaše teame
• Neizmerno doživetje
• Odlično kulinariko
• Preverjene namestitve
• Zabavne teambuildinge
• Teambuilding izzive
• Piknike
• Sindikalne izlete
• Dogodke z dušo


Zakaj z nami?

• Ker so naši programi vsebinsko ekskluzivni, se odvijajo na izjemnih lokacijah in ob izbrani kulinariki.

• Ker vam znamo prisluhniti, vam svetovati in organizirati izlet, dogodek ali teambuilding popolnoma po vaših željah.

• Ker je naša storitev na najvišjem nivoju.

• Ker vam zagotavljamo garancijo kakovosti.

• Ker vse naše cenjene stranke, ki sodelujete z nami, povabimo na posebno letno srečanje, kjer vas presenetimo z zanimivim programom, vas seznanimo z novostmi, ki jih pripravljamo ob odlični vinsko-kulinarični pogostitvi.

Hkrati smo tudi prejemnik bonitete odličnosti, kar dokazuje in potrjuje naš več kot 14-letni trud in vrhunske poslovne rezultate.

Kontaktirajte nas


Mnenja naših strank

 • "S podjetjem Naj tura sodelujemo že tri leta. Všeč nam je njihov profesionalni odnos, natančna izvedba brez kiksov, raznovrstnost in inovativnost programov ter izredna kakovost izvedbe v logističnem in vsebinskem smislu. Priporočam tudi ostalim."
  Simon Slaviček, Elektronabava
 • "Izlet v Sarajevo je bil oblikovan v skladu z našimi željami. Organizacija je bila brezhibna, ogledali smo si znamenitosti po programu, kljub temu smo imeli dovolj časa za druženje in spoznavanje mesta v lastni režiji. Nepozaben je bil tudi izlet v vasico Umoljani, kjer smo doživeli še nekaj pristnega lokalnega vaškega življenja. Očarale so nas naravne lepote pokrajine. Izlet je prehitro minil, domov smo se vrnili z veliko novih vtisov in spominov."
  Janja Šantl, Adriatic Slovenica d.d.
 • "Mi smo zelo zadovoljni z vašo izvedbo, komunikacijo, odzivnostjo in korektnostjo. Nimam pripomb, samo pohvale! In se veselim našega nadaljnjega sodelovanja"
  Tina Movern, Planet GV
 • "Mojca, negativnih kritik s strani mojih sodelavcev ni, so same zelo zelo pozitivne. Jaz osebno bi imela vedno s sabo tak profil vodičev, ker sta odprta, komunikativna, prijazna in še in še bi lahko naštevala. Drugačnost se je pokazala tud pri tem, ko so nas drugi vedno ko smo se peljali proti SLO potem pustili da spimo, so nas nekako kr umiril, tuki je šlo pa do konca…Haha ne morm pa pozabt te izjave, k je g. Branko na meji zaspal in ni pokazal osebne in pol so ga vsi klical Branko Branko osebno in pol vmes edn zaupije – ej prehitr si vozu HAHAHA, dons smo se na ta račun še ful smejal. Skratka fajn je blo in tko kt sm že rekla, upam, da ponovimo”
  Romana Potočnik, Savatech d.o.o.
 • "Izlet super, še vreme je zdržalo v petek – peklensko vroče. V nedeljo sicer ni bilo nič z nami, utrujeni od neprespane noči, tako da smo šli samo na Blatno jezero. Drugače pa vodička zelo korektno, z veliko informacijami, vse smo se lahko dogovorili, tako da vse pohvale njej in seveda tudi vam za organizacijo."
  Valentina Kolar, Isokon d.o.o.
 • "Odšli smo na potepanje po Istri z bogatim programom. Obiskali smo vas, kjer so nam pokazali kako se iščejo oziroma lovijo tartufi s psi in nam postregli z dobrotami iz tartufov. Nadaljevali smo pot do priznanega pridelovalca oljčnih olj.. Poskušali smo različne vrste oljčnih olj, zanimiva so bila olja z okusom limone in pomaranče. Pot nas je nesla tudi do priznanega vinarja. Ob okusnem pršutu, dobrimi olivami in vini smo kar obsedeli. S težkimi nogami in srcem smo nadaljevali in izlet zaključili z okusno ribjo večerjo in dobrim vinom. V poznih večernih urah smo se vračali domov s polnimi vtisi in doživetji in tak izlet priporočamo vsem tistim , ki si želijo nekaj zanimivega, predvsem pa drugačnega."
  Nataša Rogelj, VGP Kranj d.o.o.
 • "Pri Naj turi so organizirali kulinaričen dogodek v restavraciji Evergreen v Smledniku in sicer dogodka se je udeležilo 30 poslovnih kolegov podjetja Lek farmacevtska družba d.d. Omenjeni kolegi prihajajo iz različnih držav sveta kot npr. Indija, Nemčija, ZDA, Turčija, Švica, itd.  Šlo je za dvodnevni obisk Lek družbe in poleg poslovnih sestankov, smo se udeležili že omenjenega kulinaričnega dogodka. Zadeva je bila izpeljena na zelo visokem nivoju, in smo bili nad samim dogodkom zelo navdušeni. Grandcuveetours je zadevo izpeljal vrhunsko od samega začetka do konca. Priporočam."
  Fedja Bitence Besič, Lek d.d.
 • "The trip was excellent and we all had a fabulous time. The weather was wonderful and that played a large role in the students (and teachers) enjoying our time outdoors. The Sport Hotel was a perfect venue and the hike to Lipanca and then on to Mrežce was fantastic. Rado, the manager who guided us was fantastic. This venue was also great because of the recreation room that it has. If the weather was not good this would be a great place for the students to burn off some energy and a great meeting place. We found your company to be very helpful and very professional. I will definitely recommend Grand Cuvee Tours. Thank you for all your help. Regards,"
  Wendy, Pechersk school International
 • "We would really like to thank you for the organization of the business trip for HellermannTyton. We were very satisfied with both accommodation and felt very comfortable. Thanks to your excellent organized program we could really enjoy Slovenia’s beautiful nature as well as the delicious and fine foods. This trip was a perfect combination of excitement and vacation. HellermannTyton can warmly recommend the country Slovenia and your agency."
  Gyorgy Roth, HellermanTyton GmbH
 • "All our thanks go to Grand Cuvee Tours for their professionalism and serious work during the whole process of organizing our Event. They really knew how to fulfill our requirements from the very beginning; offering a tailor made solution in an exceptional setting.True professionals in the world of Event organisation."
  Mariesol Carrasco, BNP Paribas France
 • "Spoštovani Tomaž in ekipa - iskreno se vam zahvaljujemo za izjemno profesionalno organiziran izlet (teambuilding) v Posočju. Pohvalili bi vaše odlično poznavanje skritih biserov Slovenije in sposobnost brezhibne izpeljave logistično zelo zahtevnega projekta. Imate odlično uigrano ekipo in vodjo, ki s svojim žarom, srčnostjo in željo po narediti nekaj več, presega pričakovanja zelo zahtevnih strank, kakršni smo NILovci :)V bodoče Vam želimo vse dobro, še veliko uspešnih projektov in zadovoljnih strank, ki se vračajo."
  Karmen Pepelnjak, NIL d.o.o.
 • "Evo nas nazaj iz našega izleta. Moram reči, da smo se imeli zeeeeloo dobro. Vse je teklo kot namazano, vreme nas je ubogalo, tako da nismo potrebovali dežnikov; hrana je bila odlična (sploh tista v Toplem Valu!); hotel zelo v redu-samo spali smo bolj malo☺. Tudi rafting je šel po načrtu, voznika sta bila odlična... kaj naj rečem, prav nič nas ni zmotilo. Hvala za vso organizacijo in trud, ki ste ga vložili. Lep pozdrav, Anela"
  Anela, Nokia Siemens Network
 • "Naj tura skrbi za naše smučarske teambuildinge. Lokacije, ki jih izberejo, so vedno odlične, namestitev je takšna, kot si jo zaželimo. Z njimi imamo same pozitivne izkušnje."
  Borut Bilač, Mass d.o.o.
 • "The organisation was excellent and I would like to complement the organizers on a very well run event. Thank you once again. Kind regards."
  Mark Baptiste, NIL Africa
 • "Saj ne vem, kje naj začnem. Izlet ki ste nam ga organizirali, je bil z eno besedo VRHUNSKI. Čisto vse je potekalo brez najmanjših zapletov, še slabo vreme in sneg na poti smo izkoristili pozitivno.  Vse tisto, kar smo zaradi manjšega števila prijav midva po tihem izključila iz programa, smo samoumevno doplačali in si ogledali. Dodelili ste nam res vrhunsko vodičko, ki resnično obvlada svoj posel, saj je na prav vsako vprašanje imela odgovor, ter je v teh dneh enostavno postala del nas. Bila je kot magnet. Kljub temu, da je v Pragi res veliko turistov, nismo potrebovali dvignjene zastavice, znala nas je pritegniti, da smo ji enostavno sledili in se ni prav nihče izgubil. Kljub temu, da smo bili ves dan na nogah, smo bili polni energije in dobre volje. Moram priznati, da sem po tihem razmišljala, da bi za kakšno leto prekinila z organizacijo izletov, a ta izlet mi je vlil novih moči. Že na poti domov smo zbirali ideje, predloge, želje, tako da se že sedaj veselimo naslednjega izleta, ki ga bomo vsekakor poizkušali organizirati v sodelovanju z vami, saj je več kot očitno, da res obvladate svoj posel in znate tudi med vrsticami prebrati želje stranke. Naj zaključim z eno samo, iskreno besedo, HVALA. Naslednjič potujemo z VAMI, BOJANO, ter SANDIJEM in MARJANOM"
  Silva Strel, Gorenjska banka d.d.